Energie vergelijken Wieringerwerf Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €263


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Wieringerwerf? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Hierbij kun je denken aan stroommaatschappijen als UnitedConsumers of Pure Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Wieringerwerf? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna kies je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens tref je direct de goedkoopste energieaanbieder. Per aanbieder zie je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke welkomstpremie. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door bruikbare info over stroom, gas en licht in Wieringerwerf.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €263

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Wieringerwerf? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €250 €20,83 €1.620,25
3 jaar Green Choice €390 €10,83 €1.740,25
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.860,25

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Wieringerwerf”. Daarnaast kun je sorteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Wieringerwerf:

 1. De Vastelastenbond
 2. Innova Energie
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Wieringerwerf waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van NLE.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Wieringerwerf? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In Wieringerwerf zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders hanteren fantastische welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €128

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Je nieuwgekozen energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Wieringerwerf zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan compenseren ze je hiervoor. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Rosmalen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest aantrekkelijke leverancier die past bij jouw situatie. Suggestie: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Hint: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Wieringerwerf


Stap over naar de goedkoopste energie in Wieringerwerf

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Wieringerwerf (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Diverse prijsafspraken
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Overstaphulp
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Behulpzame service
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Online verbruik inzien
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Snel oversluiten
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene energie
3 jarig contract
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Vaste prijs stroom
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Verschillende contracten
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Direct overstappen
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Charmante service
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Wieringerwerf

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Wieringerwerf? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij zonder moeite de goedkoopste aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Hollands Kroon). Een passende maatschappij ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Heeze.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Hollands Kroon.