Energie vergelijken Nederweert Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Nederweert? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan stroom maatschappijen zoals Anode Energie en Qurrent. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Nederweert? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Verder maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna zie je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij tref je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website ontdek je handige info over gas, stroom en licht in Nederweert.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €245

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Nederweert? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €130 €10,83 €1.575,40
3 jaar Energiedirect.nl €380 €10,56 €1.695,40
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.815,40

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van de vergelijker vergelijk je razendsnel en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nederweert”. Je kunt ook filteren op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Nederweert:

 1. Eneco
 2. Energieflex
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Nederweert waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij NLE.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Nederweert? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Nederweert is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie binnen jouw contract fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers werken met immense welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €259

 1. Trek na wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De toekomstige energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Nederweert zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Limburg. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Heeze.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt direct de meest goedkope stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Nederweert


Overstappen naar de goedkoopste energie in Nederweert

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu snel de goedkoopste stroom in Nederweert (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Snel overstappen
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Flexibele stroomprijs
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
2 jarig contract
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Tussentijds aanpassen
Interessante acties

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Verbruik advies
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Contract wijzigen
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
1 jarig contract
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Persoonlijke service
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Contract wijzigen
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
2 jarig contract
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Nederweert

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Nederweert? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij gelijk de goedkoopste gasmaatschappij. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gasprijzen uit de regio (Nederweert). Een geschikte maatschappij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Woldendorp.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Nederweert.