Energie vergelijken De Krim Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in De Krim? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Hierbij kun je denken aan stroommaatschappijen zoals bijv. E.ON en Leon Zeewolde. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in De Krim? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Verder bepaal je de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna vind je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder ontdek je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in De Krim.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €276

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in De Krim? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Eneco €230 €19,17 €1.527,90
3 jaar Eneco €160 €4,44 €1.647,90
5 jaar Eneco €0 €0 €1.767,90

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van deze website vergelijk je snel & moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers De Krim”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in De Krim:

 1. Clean Energy
 2. Huismerk Energie
 3. Vrijopnaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in De Krim met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de stroom op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij DELTA.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in De Krim? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio De Krim zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers werken met serieuze welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €141

 1. Pluis uit hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De aankomende leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In De Krim zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Overijssel. Per jaar vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Wijdenes.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jou. Doorslaggevend: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken De Krim


Overstappen naar de goedkoopste energie in De Krim

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in De Krim (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Overijssel)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Persoonlijk advies
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Levert ketels
Aangename service
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Contract wijzigen
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Verbruik advies
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Overstapservice
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Behulpzame service
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Charmante service
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Termijnbedrag wijzigen
Interessante acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Direct overstappen
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Verschillende contracten
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Meerdere contracten
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
1 jarig contract
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in De Krim

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in De Krim? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je binnen een paar seconden de goedkoopste aanbieder. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw situatie (Hardenberg). Een aantrekkelijke partij gezien? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Neeritter.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Hardenberg.