Energie vergelijken Neeritter Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Neeritter? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende stroommaatschappijen als DELTA of Huismerk Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Neeritter? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Daarna kies je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij ontdek je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina tref je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Neeritter.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €207

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Neeritter? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €170 €14,17 €1.575,60
3 jaar Eneco €420 €11,67 €1.695,60
5 jaar Eneco €0 €0 €1.815,60

Bij een lang contract liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via deze website vergelijk je supersnel en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Neeritter”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Neeritter:

 1. Allure Energie
 2. HVC
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Neeritter waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Powerpeers.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Neeritter? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Neeritter zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen geven jouw immense welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €291

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De toekomstige energieaanbieder regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Neeritter zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Iedere 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Heibloem.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt eenvoudig de meest voordelige stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Aanwijzing: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Neeritter


Zo vind je de goedkoopste energie in Neeritter

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Neeritter (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
1 jaar vast of variabel
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Meerdere contracten
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Snel overstappen
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Maandelijks bijstellen
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Nette service
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Groene energie
Flexibele gasprijs
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Termijnbedrag wijzigen
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
3 jarig contract
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Flexibele stroomprijs
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Nette service
Scherpe welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Vaste prijs gas
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Direct overstappen
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Neeritter

Het verbruikte gas bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Neeritter? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je snel de voordeligste maatschappij. Op deze website vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw verbruik (Leudal). Een interessante gas leverancier achterhaald? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Woltersum.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Leudal.