Energie vergelijken De Steeg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €232


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in De Steeg? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders zoals bijv. Clean Energy en Fenor. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in De Steeg? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens check je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier check je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina lees je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in De Steeg.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €180

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in De Steeg? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Eneco .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €200 €16,67 €1.528,50
3 jaar Eneco €280 €7,78 €1.648,50
5 jaar Eneco €0 €0 €1.768,50

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van de vergelijker vergelijk je supersnel en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers De Steeg”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in De Steeg:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in De Steeg waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (later op de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welke van deze opties het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder Leon Zeewolde.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in De Steeg? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats De Steeg zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers geven namelijk prachtige welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €277

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Spot de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie toekomstige energieaanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In De Steeg zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Elke 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Wijster.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest voordelige energieaanbieder voor jou. Doorslaggevend: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Goed om te weten: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken De Steeg


Zo vind je de goedkoopste energie in De Steeg

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu probleemloos de goedkoopste stroom in De Steeg (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Betalen in termijnen
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Vaste prijs stroom
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Vaste & variabele prijzen
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Flexibele gasprijs
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
1 jarig contract
Verleidelijke acties

logo current

Qurrent

Groene energie
Behulpzame service
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Vriendelijke service
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Nette service
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
3 jarig contract
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Hulp bij overstappen
Prominente acties

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Verbruik advies
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in De Steeg

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in De Steeg? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij moeiteloos de voordeligste gas aanbieder. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Rheden). Een geschikte leverancier achterhaald? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Nieuw Annerveen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Rheden.