Energie vergelijken Nieuw Annerveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €229


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Nieuw Annerveen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Budget Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Nieuw Annerveen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Vervolgens kies je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per verstrekker ontdek je de jaarlijkse kosten en de eventuele. welkomstpremie. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je alle details over stroom, gas en licht in Nieuw Annerveen.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €219

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan krijg je een hogere korting. Of juist niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Nieuw Annerveen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar NLE €140 €11,67 €1.576,20
3 jaar NLE €220 €6,11 €1.696,20
5 jaar NLE €0 €0 €1.816,20

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Nieuw Annerveen”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Nieuw Annerveen:

 1. Budget Energie
 2. Huismerk Energie
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Nieuw Annerveen die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw energie tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Endinet Groep.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Nieuw Annerveen? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Nieuw Annerveen is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers werken met verrassende welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €214

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aankomende energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Nieuw Annerveen zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Hekelingen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft nu de meest voordelige stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Interessant: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Nieuw Annerveen


Zo vind je de goedkoopste energie in Nieuw Annerveen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Nieuw Annerveen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Maandelijks bijstellen
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Sympatieke service
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Snel af te sluiten
Goede welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Persoonlijke service
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

ENGIE app
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Overstapservice
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Nieuw Annerveen

Het verbruik van gas bepaalt deels de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Nieuw Annerveen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je zonder problemen de meest goedkope leverancier. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Aa en Hunze). Een voordelige maatschappij kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Wouw.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Aa en Hunze.