Energie vergelijken Delden Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €254


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en snel energieprijzen vergelijken in Delden? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Ongetwijfeld ken je wel leveranciers van stroom zoals bijv. Vandebron en MAIN Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Delden? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Verder maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna check je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke energieaanbieder tref je de kosten per 12 maanden en de beschikbare cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina lees je bruikbare info over stroom, gas en licht in Delden.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €225

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Delden? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Engie €230 €19,17 €1.529,40
3 jaar Engie €140 €3,89 €1.649,40
5 jaar Engie €0 €0 €1.769,40

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je vlot en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Delden”. Tip: filter nu ook op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Delden:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Delden waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Endinet Groep.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Delden? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Delden is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders kunnen een aanbod doen met serieuze welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €285

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige energieaanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Delden zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Overijssel. Per jaar compenseren ze je hiervoor. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Brinkheurne.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt in een oogopslag de meest aantrekkelijke stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Let op: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Delden


Vind de goedkoopste energie in Delden

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Delden (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Overijssel)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
1 jarig contract
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Aangename service
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Persoonlijke service
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Online verbruik inzien
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Windtegoed
1 jarig contract
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Nette klantenservice
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Vaste prijs gas
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Verbruik advies
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Tussentijds aanpassen
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Snel overstappen
Fikse welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Online account
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Delden

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Delden? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je zonder moeite de goedkoopste leverancier. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Hof van Twente). Een voordelige aanbieder kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Nieuwdorp.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Hof van Twente.