Energie vergelijken Delfgauw Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €254


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Delfgauw? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan erkende stroomleveranciers als bijvoorbeeld DELTA en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Delfgauw? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna vind je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij ontdek je de energiekosten per jaar en de geldende welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website blader je door alle details over stroom, gas en licht in Delfgauw.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €215

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Is dat zo? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Delfgauw? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €240 €20 €1.529,45
3 jaar Energiedirect.nl €150 €4,17 €1.649,45
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.769,45

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van deze website vergelijk je vlot en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Delfgauw”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Delfgauw:

 1. Clean Energy
 2. HVC
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Delfgauw die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het voordeligst is, verschilt per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van de stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van RENDO Netwerken.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Delfgauw? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In Delfgauw is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas hanteren doorgaans prachtige welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €132

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je nieuwgekozen leverancier regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Delfgauw zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Corle.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de aantrekkelijkste energieaanbieder die past bij jouw situatie. Interessant: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Belangrijk: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Delfgauw


Stap over naar de goedkoopste energie in Delfgauw

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu direct de goedkoopste stroom in Delfgauw (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Vaste prijs gas
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Aangename service
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Goede medewerkers
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Gemakkelijk oversluiten
Hoge aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Charmante service
Prominente acties

logo current

Qurrent

NL windenergie
Persoonlijk advies
Hoge welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Overstapservice
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Meerdere contracten
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Simpele voorwaarden
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Gemakkelijk oversluiten
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Vaste prijs stroom
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Aangename service
Flinke welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Delfgauw

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Delfgauw? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je in minder dan een minuut de meest goedkope gasleverancier. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Pijnacker-Nootdorp). Een geschikte leverancier gevonden? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Nieuwe Niedorp.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.