Energie vergelijken Nieuwe Niedorp Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Nieuwe Niedorp? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen zoals Essent en MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Nieuwe Niedorp? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van iedere energieaanbieder check je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstkorting. Advies nodig? Op onze website blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Nieuwe Niedorp.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €256

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Nieuwe Niedorp? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Delta €180 €15,00 €1.577,15
3 jaar Delta €410 €11,39 €1.697,15
5 jaar Delta €0 €0 €1.817,15

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Nieuwe Niedorp”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Nieuwe Niedorp:

 1. DELTA
 2. Fenor
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Nieuwe Niedorp die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en met feestdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, verschilt per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij HVC.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Nieuwe Niedorp? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Nieuwe Niedorp is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders geven namelijk interessante welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €173

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw nieuwe leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nieuwe Niedorp zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Holland. Elk jaar ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Hensbroek.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest voordelige energieleverancier voor jou. Interessant: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Nieuwe Niedorp


Vind de goedkoopste energie in Nieuwe Niedorp

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Nieuwe Niedorp (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Flexibele gasprijs
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Inzicht in je verbruik
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Variabele gasprijzen
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
3 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

NL windenergie
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Nette klantenservice
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

Helemaal groen
Snel oversluiten
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Betalen in termijnen
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Variabele stroomprijzen
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Nieuwe Niedorp

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor warm water en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Nieuwe Niedorp? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je gelijk de meest goedkope leverancier. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Hollands Kroon). Een geschikte gasmaatschappij achterhaald? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Zeddam.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Hollands Kroon.