Energie vergelijken Huppel Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €291


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Huppel? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Budget Energie of Fenor. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Huppel? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder zie je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Op onze website ontdek je bruikbare info over stroom, gas en licht in Huppel.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €250

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Huppel? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Engie €170 €14,17 €1.622,10
3 jaar Engie €120 €3,33 €1.742,10
5 jaar Engie €0 €0 €1.862,10

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van deze website vergelijk je snel & moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Huppel”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Huppel:

 1. DELTA
 2. Energieflex
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Huppel waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (in de nacht, in de weekenden en met bijv. kerst). Welke type tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Neem nou koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder Leon Zeewolde.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Huppel? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Huppel is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders stunten met gigantische welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €292

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwgekozen leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Huppel zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Santpoort.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft direct de meest voordelige energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Suggestie: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Belangrijk: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Huppel


Zo vind je de goedkoopste energie in Huppel

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu snel de goedkoopste stroom in Huppel (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Nette service
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Vaste & variabele prijzen
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Goede service
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Vaste prijs gas
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Contract wijzigen
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Direct overstappen
Aantrekkelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Snel af te sluiten
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

ENGIE app
Charmante service
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Huppel

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Huppel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je direct de meest goedkope gas aanbieder. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Winterswijk). Een interessante gasmaatschappij achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Herkenbosch.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Winterswijk.