Energie vergelijken Nieuwe Wetering Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Nieuwe Wetering? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Vandebron en Qurrent. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Nieuwe Wetering? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere leverancier ontdek je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Nieuwe Wetering.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €222

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: het energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Nieuwe Wetering? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Korting/maand Totaal
1 jaar Vattenfall €200 €16,67 €1.577,25
3 jaar Vattenfall €110 €3,06 €1.697,25
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.817,25

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg duur is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met deze pagina vergelijk je supersnel en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nieuwe Wetering”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Nieuwe Wetering:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. Vattenfall

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Nieuwe Wetering met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van de stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Leon Zeewolde.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Nieuwe Wetering? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Nieuwe Wetering zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans speciale welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €294

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Spot de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwgekozen energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Nieuwe Wetering zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Herkenbosch.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft nu de meest voordelige stroomleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Noemenswaardig: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Nieuwe Wetering


Profiteer van de goedkoopste energie in Nieuwe Wetering

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu probleemloos de goedkoopste stroom in Nieuwe Wetering (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Vaste & variabele prijzen
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Levert panelen
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Maandelijks bijstellen
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Persoonlijke service
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
1 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Duidelijke voorwaarden
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Behulpzame service
Goede aanbieding

logo engie

Engie

Helemaal groen
Snel oversluiten
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Nette klantenservice
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Vriendelijke service
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Verschillende contracten
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Nieuwe Wetering

Het verbruik van gas bepaalt deels de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Nieuwe Wetering? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij probleemloos de voordeligste gasleverancier. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en bekijk aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Kaag en Braassem). Een betaalbare gasmaatschappij ontdekt? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Zeeland.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Kaag en Braassem.