Energie vergelijken Delwijnen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Delwijnen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Vertrouwde namen zijn leveranciers van stroom als Budget Energie en HVC. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Delwijnen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend kies je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere leverancier check je de prijs per jaar en de eventuele. korting. Hulp nodig bij kiezen? Via deze pagina lees je bruikbare info over gas, stroom en licht in Delwijnen.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €213

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan krijg je een hogere korting. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Delwijnen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Essent .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Termijn Aanbieder Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Essent €130 €10,83 €1.529,65
3 jaar Essent €190 €5,28 €1.649,65
5 jaar Essent €0 €0 €1.769,65

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via onze tool vergelijk je rap en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Delwijnen”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Delwijnen:

 1. Allure Energie
 2. Innova Energie
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Delwijnen met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Anode Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Delwijnen? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Delwijnen is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers hanteren doorgaans daverende welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €221

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwe energieleverancier regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Delwijnen zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Meddo.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de meest goedkope energieleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Let op: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Delwijnen


Overstappen naar de goedkoopste energie in Delwijnen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Delwijnen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Inzicht in je verbruik
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
Goede klantenservice
Scherpe welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Vriendelijke service
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Overstaphulp
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Termijnbedrag wijzigen
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Meerdere contracten
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Nette service
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Goede medewerkers
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Overstapservice
Scherpe welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Flexibele stroomprijs
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Vaste & variabele prijzen
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Delwijnen

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Delwijnen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij probleemloos de meest betaalbare gas aanbieder. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en check de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Zaltbommel). Een betaalbare gasmaatschappij kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Nieuwebrug.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Zaltbommel.