Energie vergelijken Meddo Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Meddo? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroom maatschappijen zoals bijv. Engie of HVC. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Meddo? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Verder kies je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van iedere aanbieder vergelijk je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Op onze website ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Meddo.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €249

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Meddo? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Delta €190 €15,83 €1.622,20
3 jaar Delta €140 €3,89 €1.742,20
5 jaar Delta €0 €0 €1.862,20

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van deze pagina vergelijk je gauw en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Meddo”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Meddo:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. Oxxio

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Meddo met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en nationale feestdagen). Welke type tarief het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij NLE.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Meddo? Dan heb je de keuze tussen variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Meddo is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers werken met sublieme welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €137

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De aankomende energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Meddo zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Per jaar ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Sas van Gent.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de voordeligste energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Meddo


Ontdek de goedkoopste energie in Meddo

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Meddo (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Nette klantenservice
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Aangename service
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Vaste & variabele prijzen
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Snel overstappen
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Behulpzame service
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Sympatieke service
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Vaste & variabele prijzen
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Verbruik advies
Goede aanbieding

logo engie

Engie

ENGIE app
Goede service
Goede aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Verbruik advies
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Meddo

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Meddo? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je snel de goedkoopste gasleverancier. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Winterswijk). Een goedkope gas leverancier kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Hernen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Winterswijk.