Energie vergelijken Den Dungen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €293


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Den Dungen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders zoals Essent en Powerpeers. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Den Dungen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens zie je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere leverancier ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze website vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Den Dungen.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €188

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Den Dungen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Green Choice €180 €15,00 €1.529,90
3 jaar Green Choice €240 €6,67 €1.649,90
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.769,90

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via onze tool vergelijk je snel & probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Den Dungen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Den Dungen:

 1. DELTA
 2. Energieflex
 3. Qurrent

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Den Dungen met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij E.ON.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Den Dungen? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Den Dungen is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas hebben gewoonlijk prachtige welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €210

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Filter de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie toekomstige energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Den Dungen zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Wissenkerke.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Den Dungen


Vind de goedkoopste energie in Den Dungen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu razendsnel de goedkoopste stroom in Den Dungen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Snel af te sluiten
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Jaren actief
Aangename service
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Vaste prijs gas
Flinke welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
3 jarig contract
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Snel af te sluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
3 jarig contract
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Contract wijzigen
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Persoonlijk advies
Verleidelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Flexibele of vaste prijs
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Duidelijke voorwaarden
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Den Dungen

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Den Dungen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij razendsnel de goedkoopste gasleverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en check de laagste gasprijzen uit de regio (Sint-Michielsgestel). Een interessante partij achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Nieuwer Ter Aa.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Sint-Michielsgestel.