Energie vergelijken Wissenkerke Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Wissenkerke? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Engie en Innova Energie. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Wissenkerke? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Verder kies je de ideale looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier zie je de jaarlijkse kosten en de beschikbare welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Hier lees je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Wissenkerke.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €245

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Wissenkerke? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Oxxio.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Oxxio €240 €20 €1.622,45
3 jaar Oxxio €190 €5,28 €1.742,45
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.862,45

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van de vergelijker vergelijk je vluchtig en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Wissenkerke”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Wissenkerke:

 1. Allure Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. NLE

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Wissenkerke waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en met feestdagen). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van de stroom op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Pure Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Wissenkerke? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In Wissenkerke is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans prachtige welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €164

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Wissenkerke zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Schaijk.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder voor jou. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Wissenkerke


Zo vind je de goedkoopste energie in Wissenkerke

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu direct de goedkoopste stroom in Wissenkerke (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zeeland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Verschillende contracten
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Bekende leverancier
2 jaar vast of variabel
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Snel af te sluiten
Fikse welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Charmante service
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Slimme meter
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Overstapservice
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Contract wijzigen
Mooie aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Online verbruik inzien
Aantrekkelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Contract wijzigen
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Wissenkerke

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Wissenkerke? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij moeiteloos de meest betaalbare gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Noord-Beveland). Een passende aanbieder kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Herveld.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Noord-Beveland.