Energie vergelijken Nieuwer Ter Aa Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Nieuwer Ter Aa? De keuze is vandaag de dag erg groot. Waarschijnlijk ken jij leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Clean Energy en Powerpeers. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Nieuwer Ter Aa? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Per leverancier check je de kosten op jaarbasis en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Op onze website vind je alle info over stroom, gas en licht in Nieuwer Ter Aa.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €253

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Nieuwer Ter Aa? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €120 €10 €1.577,60
3 jaar EnergieFlex €180 €5,00 €1.697,60
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.817,60

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels deze pagina vergelijk je gauw en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nieuwer Ter Aa”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Nieuwer Ter Aa:

 1. Eneco
 2. MAIN Energie
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Nieuwer Ter Aa waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Pure Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Nieuwer Ter Aa? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Nieuwer Ter Aa zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen hanteren fantastische welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €127

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De toekomstige energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Nieuwer Ter Aa zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Utrecht. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Herveld.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de voordeligste energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Advies: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Noemenswaardig: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Nieuwer Ter Aa


Zo vind je de goedkoopste energie in Nieuwer Ter Aa

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Nieuwer Ter Aa (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Utrecht)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Goede service
Aantrekkelijke acties

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Behulpzame service
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Persoonlijke service
Prominente acties

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Inzicht in je verbruik
Goede aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Goede service
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Betalen in termijnen
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Sympatieke service
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
3 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Diverse prijsafspraken
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Gemakkelijk oversluiten
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Nieuwer Ter Aa

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energienota. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Nieuwer Ter Aa? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je zonder problemen de meest betaalbare aanbieder. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Stichtse Vecht). Een passende leverancier ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Zeijerveld.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Stichtse Vecht.