Energie vergelijken Denekamp Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €238


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Denekamp? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Vertrouwde namen zijn stroom maatschappijen zoals Essent of Powerpeers. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Denekamp? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per leverancier ontdek je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je praktische info over stroom, gas en licht in Denekamp.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €264

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Wil je een goedkoop energiecontract in Denekamp? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €110 €9,17 €1.530,30
3 jaar Oxxio €320 €8,89 €1.650,30
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.770,30

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via onze zoekmachine vergelijk je snel & eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Denekamp”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Denekamp:

 1. Anode Energie
 2. Greenchoice
 3. NLE

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Denekamp met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Huismerk Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Denekamp? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Denekamp zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders geven jouw fantastische welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €182

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwe aanbieder regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Denekamp zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Overijssel. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Wjelsryp.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft nu de goedkoopste energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Interessant: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Denekamp


Vind de goedkoopste energie in Denekamp

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Denekamp (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Overijssel)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Jaren actief
Hulp bij overstappen
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Goede service
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Betalen in termijnen
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Variabele gasprijzen
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Flexibele stroomprijs
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
3 jarig contract
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Snel oversluiten
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Verbruik advies
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Denekamp

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Denekamp? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je gelijk de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Dinkelland). Een geschikte gas leverancier gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Nieuwkuijk.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Dinkelland.