Energie vergelijken Nieuwkuijk Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €286


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Nieuwkuijk? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Toonaangevende partijen zijn stroom maatschappijen zoals bijv. E.ON of NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Nieuwkuijk? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Hierna kies je de ideale looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier zie je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door praktische info over gas, stroom en licht in Nieuwkuijk.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €231

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Nieuwkuijk? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €200 €16,67 €1.578,00
3 jaar NLE €260 €7,22 €1.698,00
5 jaar NLE €0 €0 €1.818,00

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je razendsnel en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Nieuwkuijk”. Je kunt ook filteren op energie van windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Nieuwkuijk:

 1. Vandebron
 2. Leon Zeewolde
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Nieuwkuijk waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Stedin.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Nieuwkuijk? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Nieuwkuijk zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas hanteren fantastische welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €155

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De nieuwe energieaanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het nieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Nieuwkuijk zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Heveadorp.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt nu de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw situatie. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Aanwijzing: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Nieuwkuijk


Vind de goedkoopste energie in Nieuwkuijk

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Nieuwkuijk (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Vriendelijke service
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Snel af te sluiten
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Goede klantenservice
Scherpe aanbieding

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Overstapservice
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
3 jarig contract
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Direct overstappen
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Meerdere contracten
Sublieme acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Snel af te sluiten
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Overstapservice
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Nieuwkuijk

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Nieuwkuijk? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij eenvoudig de meest betaalbare gasleverancier. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Heusden). Een voordelige aanbieder gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Zevenbergschen Hoek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Heusden.