Energie vergelijken Deurne Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Deurne? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn stroommaatschappijen zoals DELTA of Huismerk Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Deurne? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens tref je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie vind je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina ontdek je bruikbare info over gas, stroom en licht in Deurne.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €225

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Deurne? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €120 €10 €1.530,35
3 jaar Qurrent €330 €9,17 €1.650,35
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.770,35

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van deze pagina vergelijk je vluchtig en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Deurne”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Deurne:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Deurne waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van de stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij HVC.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Deurne? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Deurne zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers bieden je reusachtige welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €145

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw toekomstige energieleverancier regelt de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Deurne zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Per jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Woensdrecht.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest aantrekkelijke maatschappij voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Deurne


Stap over naar de goedkoopste energie in Deurne

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Deurne (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Overstaphulp
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Nette klantenservice
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Vriendelijke service
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Verbruik advies
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Variabele gasprijzen
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Persoonlijk advies
Goede welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Nette klantenservice
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Aangename service
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Verschillende contracten
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Nette service
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Deurne

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Deurne? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je eenvoudig de meest betaalbare maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en check aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Deurne). Een voordelige aanbieder ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Nieuwland.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Deurne.