Energie vergelijken Nieuwland Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Nieuwland? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Erkende organisaties zijn stroommaatschappijen als Budget Energie of Vattenfall. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nieuwland? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (dubbel of enkel). Hierna selecteer je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vind je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere aanbieder tref je de prijs per jaar en de beschikbare welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina check je praktische info over gas, stroom en licht in Nieuwland.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €180

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan krijg je een hogere korting. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Nieuwland? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Duur Leverancier Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Oxxio €210 €17,50 €1.578,05
3 jaar Oxxio €270 €7,50 €1.698,05
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.818,05

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van onze tool vergelijk je snel & vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Nieuwland”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Nieuwland:

 1. Energiedirect.nl
 2. Greenchoice
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Nieuwland waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van de energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Enduris.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Nieuwland? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Nieuwland zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders geven namelijk sensationele welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €214

 1. Controleer hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De volgende leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Nieuwland zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Heythuysen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt in een oogopslag de meest goedkope stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Advies: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Nieuwland


Vind de goedkoopste energie in Nieuwland

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Nieuwland (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Goede medewerkers
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Goede service
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Flexibele gasprijs
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Online account
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Flexibele stroomprijs
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Goede klantenservice
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

ENGIE app
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Goede service
Concurrerende acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
1 jarig contract
Fikse aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Gemakkelijk oversluiten
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Nieuwland

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Nieuwland? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je razendsnel de meest goedkope maatschappij. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gastarievenvoor jouw verbruik (Zederik). Een passende gas leverancier kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Zevenhoven.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Zederik.