Energie vergelijken Deurningen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €226


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken in Deurningen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende leveranciers van stroom als Eneco en Powerpeers. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Deurningen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per energieaanbieder vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Via deze pagina lees je praktische info over gas, stroom en licht in Deurningen.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €230

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Deurningen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €130 €10,83 €1.530,40
3 jaar Green Choice €340 €9,44 €1.650,40
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.770,40

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Deurningen”. Je kunt ook filteren op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Deurningen:

 1. Anode Energie
 2. HVC
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Deurningen die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van de energie op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Innova Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Deurningen? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Deurningen zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas bieden vaak gigantische welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €151

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je toekomstige aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Deurningen zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Overijssel. Aan het einde van het jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Woerden.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft nu de meest aantrekkelijke aanbieder voor jouw situatie. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Doorslaggevend: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Deurningen


Zo vind je de goedkoopste energie in Deurningen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Deurningen (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Overijssel)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Eenvoudig afsluiten
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Overstaphulp
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
3 jarig contract
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Gemakkelijk oversluiten
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Charmante service
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
1 jarig contract
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
2 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Inzicht in je verbruik
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Snel oversluiten
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Deurningen

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Deurningen? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je meteen de voordeligste aanbieder. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Dinkelland). Een aantrekkelijke gas leverancier kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Nieuwlande.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Dinkelland.