Energie vergelijken Woerdense Verlaat Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Woerdense Verlaat? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan stroomaanbieders zoals Allure Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Woerdense Verlaat? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Verder bepaal je de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend ontdek je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere energieaanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina blader je door alle details over stroom, gas en licht in Woerdense Verlaat.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €236

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Woerdense Verlaat? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van NLE .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar NLE €200 €16,67 €1.623,00
3 jaar NLE €300 €8,33 €1.743,00
5 jaar NLE €0 €0 €1.863,00

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met deze pagina vergelijk je vlot en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Woerdense Verlaat”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Woerdense Verlaat:

 1. Energiedirect.nl
 2. HVC
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Woerdense Verlaat die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je relatief veel van de energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Endinet Groep.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Woerdense Verlaat? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Woerdense Verlaat is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers kunnen een aanbod doen met enorme welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €250

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw nieuwe energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Woerdense Verlaat zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Iedere 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Scheerwolde.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de meest aantrekkelijke maatschappij voor jouw situatie. Belangrijk: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Woerdense Verlaat


Overstappen naar de goedkoopste energie in Woerdense Verlaat

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Woerdense Verlaat (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Persoonlijk advies
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Behulpzame service
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Online account
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Overstaphulp
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Nette service
Scherpe aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Flexibele of vaste prijs
Interessante acties

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Snel oversluiten
Scherpe aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
3 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Diverse prijsafspraken
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
3 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Woerdense Verlaat

Het verbruikte gas bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Woerdense Verlaat? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je moeiteloos de aantrekkelijkste aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Nieuwkoop). Een goedkope gas leverancier achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Hiaure.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Nieuwkoop.