Energie vergelijken Nieuwleusen Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en haastig energieprijzen vergelijken in Nieuwleusen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Je hebt vast gehoord van stroomleveranciers als Essent of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Nieuwleusen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna kies je de ideale looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij vind je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina tref je bruikbare info over gas, stroom en licht in Nieuwleusen.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €244

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Nieuwleusen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van EnergieFlex .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €230 €19,17 €1.578,15
3 jaar EnergieFlex €290 €8,06 €1.698,15
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.818,15

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van de vergelijker vergelijk je supersnel en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nieuwleusen”. Je kunt ook filteren op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Nieuwleusen:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Nieuwleusen die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief het voordeligst is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van de energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Endinet Groep.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Nieuwleusen? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Nieuwleusen zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas werken met enorme welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €132

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw nieuwe energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Nieuwleusen zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Overijssel. Na afloop van elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Hiaure.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij voor jouw situatie. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Suggestie: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Nieuwleusen


Ontdek de goedkoopste energie in Nieuwleusen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Nieuwleusen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Overijssel)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Persoonlijk advies
Interessante acties

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Inzicht in je verbruik
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
3 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Vaste prijs gas
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

Windtegoed
2 jarig contract
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Hulp bij overstappen
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Inzicht in je verbruik
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Goede medewerkers
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Aangename service
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Sympatieke service
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Goede service
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Nieuwleusen

Jullie gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Nieuwleusen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je gelijk de meest betaalbare gasleverancier. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Dalfsen). Een goedkope partij kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Zierikzee.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Dalfsen.