Energie vergelijken Domburg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Domburg? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan aanbieders van stroom zoals Eneco of HVC. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Domburg? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder tref je de prijs per jaar en de geldende korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze pagina lees je alle details over stroom, gas en licht in Domburg.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €213

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Wil je een goedkoop energiecontract in Domburg? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van EnergieFlex .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar EnergieFlex €230 €19,17 €1.531,65
3 jaar EnergieFlex €270 €7,50 €1.651,65
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.771,65

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels onze zoekmachine vergelijk je gauw en moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Domburg”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Domburg:

 1. Energiedirect.nl
 2. Huismerk Energie
 3. UnitedConsumers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Domburg met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Budget Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Domburg? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Domburg is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen hanteren doorgaans verrassende welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €267

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie nieuwgekozen maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe verbintenis gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Domburg zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Ypecolsga.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt meteen de aantrekkelijkste maatschappij die past bij jouw situatie. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Domburg


Zo vind je de goedkoopste energie in Domburg

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu direct de goedkoopste stroom in Domburg (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Snel oversluiten
Aanzienlijke acties

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Gemakkelijk oversluiten
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Overstaphulp
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Eenvoudig afsluiten
Prominente acties

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Betalen in termijnen
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Windtegoed
Goede medewerkers
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Online verbruik inzien
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Gemakkelijk oversluiten
Interessante acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Vaste prijs stroom
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Overstaphulp
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Goede klantenservice
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Vaste prijs gas
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Domburg

Jullie gasverbruik bepaalt deels de energienota. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Domburg? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij moeiteloos de aantrekkelijkste gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Veere). Een aantrekkelijke gas leverancier gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Nijland.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Veere.