Energie vergelijken Doorwerth Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Doorwerth? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk maar aan aanbieders van stroom zoals bijv. Budget Energie of NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Doorwerth? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna zie je regelrecht de goedkoopste energie. Van elke maatschappij vind je de kosten op jaarbasis en de beschikbare cashback-korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op deze pagina ontdek je bruikbare info over gas, stroom en licht in Doorwerth.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €250

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Doorwerth? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €170 €14,17 €1.532,10
3 jaar Oxxio €360 €10 €1.652,10
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.772,10

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van deze website vergelijk je rap en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Doorwerth”. Daarnaast kun je sorteren op energie van wind of de zon. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Doorwerth:

 1. Eneco
 2. Greenchoice
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Doorwerth waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Echter, let goed op: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder Essent.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Doorwerth? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Doorwerth is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders hanteren prachtige welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €180

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De aankomende leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Doorwerth zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Zandeweer.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de meest goedkope leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Tip: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Doorwerth


Zo vind je de goedkoopste energie in Doorwerth

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Check nu probleemloos de goedkoopste stroom in Doorwerth (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Vriendelijke service
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Verbruik advies
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Persoonlijke service
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Persoonlijk advies
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Goede medewerkers
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Vaste & variabele prijzen
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Contract wijzigen
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Meerdere contracten
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Variabele gasprijzen
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
3 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Goede klantenservice
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Doorwerth

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Doorwerth? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je in luttele seconden de meest voordelige maatschappij. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Renkum). Een voordelige leverancier gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Noorbeek.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Renkum.