Energie vergelijken Noorbeek Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Noorbeek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals Essent en Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Noorbeek? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna vind je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder check je de kosten per 12 maanden en de beschikbare welkomstbonus. Alles weten over contracten en tarieven? Hier blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Noorbeek.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €197

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Noorbeek? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €110 €9,17 €1.579,80
3 jaar Oxxio €300 €8,33 €1.699,80
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.819,80

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Via onze tool vergelijk je gauw en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Noorbeek”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Noorbeek:

 1. DELTA
 2. Innova Energie
 3. Vrijopnaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Noorbeek waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van de stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Vrijopnaam.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Noorbeek? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Noorbeek is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders bieden je immense welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €150

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en scherpste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Je nieuwgekozen aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Noorbeek zonnepanelen voor jezelf aangekocht? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Holwerd.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt direct de voordeligste stroom maatschappij voor jouw situatie. Belangrijk: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Interessant: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Noorbeek


Profiteer van de goedkoopste energie in Noorbeek

Betaal jij teveel voor de stroom? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Noorbeek (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Termijnbedrag wijzigen
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Overstapservice
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Snel af te sluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Vaste & variabele prijzen
Hoge welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Goede medewerkers
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Online verbruik inzien
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Diverse prijsafspraken
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Noorbeek

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Noorbeek? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij zonder moeite de meest voordelige maatschappij. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Eijsden-Margraten). Een voordelige organisatie achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Zurich.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Eijsden-Margraten.