Energie vergelijken Drempt Start met vergelijken en bespaar tot €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Drempt? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Ongetwijfeld ken je wel leveranciers van stroom zoals UnitedConsumers en Vattenfall. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Drempt? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna bepaal je de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van elke energieaanbieder vergelijk je de energiekosten per jaar en de optionele welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Via deze pagina tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Drempt.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €177

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Drempt? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Delta.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €230 €19,17 €1.532,40
3 jaar Delta €420 €11,67 €1.652,40
5 jaar Delta €0 €0 €1.772,40

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met deze pagina vergelijk je razendsnel en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Drempt”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Drempt:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. Qurrent

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Drempt waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en met feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Leon Zeewolde.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Drempt? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de prijzen tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Drempt is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers kunnen een aanbod doen met formidabele welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €226

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwgekozen aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Drempt zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Zeeland.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de meest goedkope stroomleverancier voor jou. Belangrijk: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Drempt


Profiteer van de goedkoopste energie in Drempt

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Drempt (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Snel oversluiten
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Persoonlijke service
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Flexibele stroomprijs
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Snel overstappen
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Overstaphulp
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Goede service
Interessante acties

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Contract wijzigen
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
2 jaar vast of variabel
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Contract wijzigen
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Flexibele of vaste prijs
Aanzienlijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Drempt

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Drempt? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij zonder problemen de goedkoopste aanbieder. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Bronckhorst). Een interessante maatschappij gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Noordeloos.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Bronckhorst.