Energie vergelijken Noordeloos Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €257


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Noordeloos? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Erkende organisaties zijn stroom maatschappijen als Vandebron en Greenchoice. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Noordeloos? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Vervolgens kies je de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker ontdek je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Noordeloos.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €220

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Noordeloos? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €170 €14,17 €1.580,10
3 jaar Budget Energie €360 €10 €1.700,10
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.820,10

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van deze pagina vergelijk je vlot en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Noordeloos”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Noordeloos:

 1. Budget Energie
 2. Greenchoice
 3. Qwint

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Noordeloos waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welke van deze opties het beste is, verschilt per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Endinet Groep.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Noordeloos? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Noordeloos is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Leveranciers geven jouw serieuze welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €190

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en lucratiefste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie toekomstige maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Noordeloos zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Hoofdplaat.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft nu de meest voordelige energieleverancier voor jou. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Let op: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Noordeloos


Profiteer van de goedkoopste energie in Noordeloos

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu probleemloos de goedkoopste stroom in Noordeloos (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Vaste prijs stroom
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Simpele voorwaarden
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Variabele gasprijzen
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

NL windenergie
Verbruik aanpassen
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Verbruik advies
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
1 jarig contract
Goede welkomstpremie

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Nette service
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Snel oversluiten
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
1 jarig contract
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Noordeloos

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Noordeloos? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je razendsnel de meest betaalbare maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en check de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Giessenlanden). Een betaalbare leverancier ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Zwammerdam.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Giessenlanden.