Energie vergelijken Drimmelen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €284


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Drimmelen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan erkende stroommaatschappijen als Engie of Qurrent. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Drimmelen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens ontdek je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder zie je de prijs per jaar en de beschikbare korting. Direct meer informatie lezen? Op onze website blader je door praktische info over gas, stroom en licht in Drimmelen.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €176

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Drimmelen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Engie .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Engie €180 €15,00 €1.532,90
3 jaar Engie €200 €5,56 €1.652,90
5 jaar Engie €0 €0 €1.772,90

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met de vergelijker vergelijk je gauw en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Drimmelen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Drimmelen:

 1. Vandebron
 2. Leon Zeewolde
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Drimmelen waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder UnitedConsumers.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Drimmelen? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Drimmelen zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders stunten met huizenhoge welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €289

 1. Trek na wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De nieuwgekozen aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Drimmelen zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Zenderen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt nu de meest goedkope energieleverancier die past bij jouw situatie. Cruciaal: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Tip: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Drimmelen


Profiteer van de goedkoopste energie in Drimmelen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Drimmelen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Snel oversluiten
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert ketels
Persoonlijke service
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Gemakkelijk oversluiten
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Betalen in termijnen
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Slimme meter
Betalen in termijnen
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Online account
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Termijnbedrag wijzigen
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

100% duurzaam
2 jaar vast of variabel
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Overstapservice
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Snel af te sluiten
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
1 jaar vast of variabel
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Drimmelen

Gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Drimmelen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je gelijk de meest voordelige gasmaatschappij. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Drimmelen). Een goedkope partij kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Noordwolde.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Drimmelen.