Energieprijzen UnitedConsumers Bekijk aantrekkelijke acties en krijg kortingen tot wel €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken van UnitedConsumers? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders als E.ON of Qwint. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de stroomtarieven van UnitedConsumers? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Vervolgens kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens check je meteen een passend contract. Een andere aanbieder? Bekijk eens Qwint. Per soort contract tref je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de korting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina check je handige info over gas, stroom en licht van UnitedConsumers.

Alle soorten contracten

Je ziet in een oogopslag wat de jaarlijkse kosten zijn

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de korting voor nieuwe klanten en bespaar vandaag nog €233

UnitedConsumers energie aanbiedingen afsluiten

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu direct stroom aanbiedingen van UnitedConsumers (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Kies het goedkoopste contract en sluit je contract online over naar UnitedConsumers.


Gasprijzen UnitedConsumers

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Wat zijn de actuele gastarieven van UnitedConsumers? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je binnen no-time het meest goedkope soort contract. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en UnitedConsumers welkomstcadeaus. Zie wat de energieprijzen in jouw regio zijn, bijvoorbeeld Zutphen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk alle top stroom- en gas aanbiedingen van UnitedConsumers dat past bij jouw verbruik. Een interessante gasmaatschappij gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Zie wat de energieprijzen in jouw regio zijn, bijvoorbeeld Schiedam.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders in jouw woonplaats.