Energie vergelijken Drunen Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €293


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Drunen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn leveranciers van stroom als Vrijopnaam en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Drunen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend vergelijk je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere aanbieder ontdek je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina vind je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Drunen.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €248

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Drunen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Qurrent €120 €10 €1.533,35
3 jaar Qurrent €290 €8,06 €1.653,35
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.773,35

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Drunen”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Drunen:

 1. Clean Energy
 2. Energieflex
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Drunen waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan de helft van de stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over RENDO Netwerken.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Drunen? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Drunen zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen bieden namelijk hoge welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €261

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwe leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Drunen zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Zieuwent.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Drunen


Zo vind je de goedkoopste energie in Drunen

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu probleemloos de goedkoopste stroom in Drunen (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Dit is vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Overstapservice
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Variabele gasprijzen
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Persoonlijke service
Goede aanbieding

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Hulp bij overstappen
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Persoonlijk advies
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Goede service
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Goede klantenservice
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vaste & variabele prijzen
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Verbruik advies
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Snel oversluiten
Fikse aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Tussentijds aanpassen
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Drunen

Jullie gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Drunen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je makkelijk de meest betaalbare maatschappij. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Heusden). Een passende gasmaatschappij aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Nunspeet.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Heusden.