Energie vergelijken Nunspeet Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Nunspeet? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Erkende organisaties zijn stroom maatschappijen als Vrijopnaam en NLE. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Nunspeet? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens tref je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Per organisatie vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de optionele korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Via deze website tref je praktische info over gas, stroom en licht in Nunspeet.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €275

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Nunspeet? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Engie €210 €17,50 €1.581,05
3 jaar Engie €230 €6,39 €1.701,05
5 jaar Engie €0 €0 €1.821,05

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Nunspeet”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Nunspeet:

 1. De Vastelastenbond
 2. MAIN Energie
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Nunspeet die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw energie op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van HVC.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Nunspeet? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Nunspeet is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers hanteren immense welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €153

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwgekozen energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Nunspeet zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Per jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Hoorn.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de goedkoopste stroomleverancier voor jou. Interessant: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Nunspeet


Profiteer van de goedkoopste energie in Nunspeet

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Nunspeet (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Goede service
Interessante acties

logo essent

Essent

Levert ketels
Charmante service
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Termijnbedrag wijzigen
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Betalen in termijnen
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
2 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Meerdere contracten
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Inzicht in je verbruik
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Simpele voorwaarden
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Nunspeet

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Nunspeet? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij meteen de voordeligste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en check de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Nunspeet). Een interessante organisatie aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Overijssel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Nunspeet.