Energie vergelijken Duivendrecht Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken in Duivendrecht? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Anode Energie of MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Duivendrecht? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere aanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de geldende korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Op onze website check je bruikbare info over gas, stroom en licht in Duivendrecht.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €262

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Duivendrecht? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Engie .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €150 €12,50 €1.533,50
3 jaar Engie €320 €8,89 €1.653,50
5 jaar Engie €0 €0 €1.773,50

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van de vergelijker vergelijk je gauw en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Duivendrecht”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Duivendrecht:

 1. Vandebron
 2. Leon Zeewolde
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Duivendrecht waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en met bijv. kerst). Welke van deze opties het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van de energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Allure Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Duivendrecht? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Duivendrecht zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders bieden je aantrekkelijke welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €224

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aankomende aanbieder regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Duivendrecht zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Na een periode van een jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Zijldijk.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet in een oogopslag de aantrekkelijkste stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Tip: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Duivendrecht


Ontdek de goedkoopste energie in Duivendrecht

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Duivendrecht (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Maandelijks bijstellen
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Sympatieke service
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Goede klantenservice
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Flexibele of vaste prijs
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

Groene stroom
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Sympatieke service
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Sympatieke service
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
2 jarig contract
Prominente kortingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Duivendrecht

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Duivendrecht? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je snel & overzichtelijk de goedkoopste gas aanbieder. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Ouder-Amstel). Een interessante leverancier gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Obbicht.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Ouder-Amstel.