Energie vergelijken Zijldijk Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Zijldijk? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn stroomaanbieders zoals bijv. Energieflex of Innova Energie. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Zijldijk? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend vergelijk je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van elke energieaanbieder zie je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Zijldijk.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €236

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen zijn prijziger dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Zijldijk? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Qurrent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Termijn Leverancier Korting Bonus/maand Totaal
1 jaar Qurrent €210 €17,50 €1.626,05
3 jaar Qurrent €270 €7,50 €1.746,05
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.866,05

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met deze website vergelijk je vluchtig en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Zijldijk”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Zijldijk:

 1. Vandebron
 2. Greenchoice
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Zijldijk waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als MAIN Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Zijldijk? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In Zijldijk zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen bieden namelijk reusachtige welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €196

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De toekomstige aanbieder regelt de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Zijldijk zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Groningen. Na een periode van een jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Sint Nicolaasga.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft eenvoudig de meest goedkope energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Cruciaal: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Zijldijk


Stap over naar de goedkoopste energie in Zijldijk

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Zijldijk (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Groningen)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Verschillende contracten
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Online account
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Aangename service
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Inzicht in je verbruik
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

Écht groen
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Variabele gasprijzen
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Vaste & variabele prijzen
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Verbruik advies
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Goede klantenservice
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Zijldijk

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Zijldijk? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij zonder moeite de meest voordelige gasleverancier. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Loppersum). Een voordelige partij ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Horn.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Loppersum.