Energie vergelijken Obbicht Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Obbicht? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn stroomleveranciers als De Vastelastenbond en Innova Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Obbicht? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder ontdek je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze website ontdek je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Obbicht.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €267

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Obbicht? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Budget Energie €240 €20 €1.581,20
3 jaar Budget Energie €260 €7,22 €1.701,20
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.821,20

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je gauw en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Obbicht”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van wind of de zon. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Obbicht:

 1. De Vastelastenbond
 2. Energieflex
 3. Vattenfall

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Obbicht waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, tijdens weekenden en met feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van de stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder MAIN Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Obbicht? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Obbicht is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen bieden namelijk goede welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €217

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aankomende maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Obbicht zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Horn.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt direct de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jou. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Obbicht


Zo vind je de goedkoopste energie in Obbicht

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Obbicht (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Persoonlijke service
Interessante acties

logo essent

Essent

Levert ketels
Duidelijke voorwaarden
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Online verbruik inzien
Goede welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Persoonlijk advies
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

Windtegoed
Online account
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Variabele gasprijzen
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Online verbruik inzien
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Sympatieke service
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Betalen in termijnen
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Goede medewerkers
Flinke aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Obbicht

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Obbicht? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij snel & overzichtelijk de meest betaalbare aanbieder. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Sittard-Geleen). Een geschikte gasmaatschappij gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Aadorp.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Sittard-Geleen.