Energie vergelijken Duizel Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €248


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Duizel? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Hierbij kun je denken aan stroom maatschappijen zoals Allure Energie en Powerpeers. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Duizel? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens kies je de ideale looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens check je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker check je de jaarlijkse kosten en de beschikbare welkomstkorting. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je handige info over stroom, gas en licht in Duizel.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €230

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Wil je een goedkoop energiecontract in Duizel? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €160 €13,33 €1.533,55
3 jaar Energiedirect.nl €330 €9,17 €1.653,55
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.773,55

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Duizel”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Duizel:

 1. Allure Energie
 2. Essent
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Duizel waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Anode Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Duizel? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Duizel zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen hanteren interessante welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €127

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en scherpste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw “nieuwe” energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Duizel zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Zoelen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt nu de voordeligste energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Duizel


Stap over naar de goedkoopste energie in Duizel

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Duizel (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
2 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Online account
Sublieme acties

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Inzicht in je verbruik
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Verschillende contracten
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Sympatieke service
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Vaste prijs stroom
Hoge welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Persoonlijk advies
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Flexibele gasprijs
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Snel oversluiten
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
2 jarig contract
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Duizel

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Duizel? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij in luttele seconden de meest betaalbare leverancier. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Eersel). Een passende leverancier ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Obdam.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Eersel.