Energie vergelijken Zoelen Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €238


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Zoelen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Toonaangevende partijen zijn stroomaanbieders als Clean Energy of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Zoelen? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Van elke organisatie zie je de jaarlijkse kosten en de beschikbare welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze website vind je bruikbare info over gas, stroom en licht in Zoelen.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €250

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan kortdurende prijsafspraken. Wil je een goedkoop energiecontract in Zoelen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Green Choice.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €220 €18,33 €1.626,10
3 jaar Green Choice €280 €7,78 €1.746,10
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.866,10

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via deze website vergelijk je razendsnel en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Zoelen”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Zoelen:

 1. De Vastelastenbond
 2. Energieflex
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Zoelen met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder NLE.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Zoelen? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Zoelen zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers hanteren serieuze welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €220

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw toekomstige aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Zoelen zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Sint Odiliënberg.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt meteen de meest goedkope energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Goed om te weten: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Zoelen


Stap over naar de goedkoopste energie in Zoelen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu probleemloos de goedkoopste stroom in Zoelen (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Goede klantenservice
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Verbruik advies
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Persoonlijke service
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Vriendelijke service
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Vaste prijs stroom
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
2 jarig contract
Prominente kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele gasprijs
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Termijnbedrag wijzigen
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
1 jarig contract
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Aangename service
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Zoelen

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Zoelen? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij gemakkelijk de aantrekkelijkste gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Buren). Een betaalbare partij kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Hornhuizen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Buren.