Energie vergelijken Easterein Start met vergelijken en krijg een korting tot €278


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Easterein? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk maar aan leveranciers van stroom als Energiedirect.nl en Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Easterein? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Hierna kies je de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder tref je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Easterein.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €275

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Easterein? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Eneco €210 €17,50 €1.533,80
3 jaar Eneco €380 €10,56 €1.653,80
5 jaar Eneco €0 €0 €1.773,80

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via de vergelijker vergelijk je supersnel en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Easterein”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Easterein:

 1. Anode Energie
 2. HVC
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Easterein waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (later op de avond, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij E.ON.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Easterein? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Easterein is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers geven jouw huizenhoge welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €183

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw toekomstige energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Easterein zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Friesland. Iedere 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Zorgvlied.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de meest voordelige energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Cruciaal: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Easterein


Stap over naar de goedkoopste energie in Easterein

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu razendsnel de goedkoopste stroom in Easterein (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Verschillende contracten
Mooie welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Diverse prijsafspraken
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Snel af te sluiten
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Flexibele stroomprijs
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Aangename service
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Charmante service
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Variabele gasprijzen
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

100% duurzaam
Overstapservice
Sublieme acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Overstapservice
Concurrerende acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Verbruik advies
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Betalen in termijnen
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Easterein

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Easterein? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij binnen no-time de goedkoopste gas aanbieder. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Littenseradiel). Een interessante maatschappij gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Odoornerveen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Littenseradiel.