Energie vergelijken Echteld Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Echteld? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn stroom maatschappijen zoals Energiedirect.nl of Pure Energie. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Echteld? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend ontdek je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van elke aanbieder ontdek je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstbonus. Hulp nodig bij kiezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je rijke informatie over gas, stroom en licht in Echteld.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €224

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Echteld? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van EnergieFlex .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar EnergieFlex €110 €9,17 €1.534,05
3 jaar EnergieFlex €110 €3,06 €1.654,05
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.774,05

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met deze website vergelijk je vluchtig en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Echteld”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van wind of de zon. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Echteld:

 1. Vandebron
 2. MAIN Energie
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Echteld waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van de energie tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Essent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Echteld? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Echteld zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers stunten met prachtige welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €257

 1. Trek na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw “nieuwe” maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het nieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Echteld zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Zuidbroek.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt direct de meest aantrekkelijke energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Interessant: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Echteld


Stap over naar de goedkoopste energie in Echteld

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Echteld (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Verbruik aanpassen
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Vaste & variabele prijzen
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Snel oversluiten
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Verbruik aanpassen
Goede aanbiedingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Simpele voorwaarden
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Eenvoudig afsluiten
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Goede service
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

Helemaal groen
Aangename service
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Online account
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Echteld

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor warm water en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Echteld? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij vandaag nog de voordeligste leverancier. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Neder-Betuwe). Een passende maatschappij gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Offingawier.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Neder-Betuwe.