Energie vergelijken Eede Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Eede? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Toonaangevende partijen zijn aanbieders van stroom zoals Clean Energy en Qwint. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Eede? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Verder maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vergelijk je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder vind je de kosten op jaarbasis en de eventuele. korting. Is het onbekend voor jou? Op onze website blader je door praktische info over gas, stroom en licht in Eede.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €179

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Eede? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Qurrent €200 €16,67 €1.534,50
3 jaar Qurrent €200 €5,56 €1.654,50
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.774,50

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van deze website vergelijk je snel & zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Eede”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Eede:

 1. Clean Energy
 2. HVC
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Eede waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Eede? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Eede zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas hanteren enorme welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €203

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De toekomstige leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Eede zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Zuidschermer.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de meest goedkope stroomleverancier voor jou. Goed om te weten: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Eede


Stap over naar de goedkoopste energie in Eede

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Eede (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Snel af te sluiten
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Behulpzame service
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
3 jarig contract
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Persoonlijk advies
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Sympatieke service
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
3 jaar vast of variabel
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Overstapservice
Prominente acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Online account
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vaste & variabele prijzen
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Vaste prijs gas
Sublieme acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Eede

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, om te douchen en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Eede? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je gelijk de meest voordelige aanbieder. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en check de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Sluis). Een goedkope partij gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Oldeberkoop.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Sluis.