Energie vergelijken Eenrum Start met vergelijken en bespaar wel €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Eenrum? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Erkende organisaties zijn stroomleveranciers zoals bijv. E.ON of Fenor. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Eenrum? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens kies je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie vind je de kosten per 12 maanden en de optionele korting voor nieuwe klanten. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website blader je door praktische info over stroom, gas en licht in Eenrum.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €242

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Eenrum? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €130 €10,83 €1.534,90
3 jaar Eneco €280 €7,78 €1.654,90
5 jaar Eneco €0 €0 €1.774,90

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met onze zoekmachine vergelijk je rap en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Eenrum”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Eenrum:

 1. De Vastelastenbond
 2. Essent
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Eenrum waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Vandebron.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Eenrum? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Eenrum is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers geven jouw enorme welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €147

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je toekomstige energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Eenrum zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Groningen. Elk jaar ontvang je een vereffening. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Zundert.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Eenrum


Profiteer van de goedkoopste energie in Eenrum

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Eenrum (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Groningen)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Flexibele stroomprijs
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Sympatieke service
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Simpele voorwaarden
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Duidelijke voorwaarden
Aanzienlijke acties

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Eenvoudig afsluiten
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Groene energie
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Goede medewerkers
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Online account
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vaste prijs stroom
Verleidelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Vaste prijs stroom
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Eenrum

Het verbruik van gas bepaalt deels de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Eenrum? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij binnen een paar seconden de meest betaalbare gasleverancier. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (De Marne). Een aantrekkelijke partij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Oldenzaal.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente De Marne.