Energie vergelijken Zundert Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €283


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Zundert? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk hierbij aan leveranciers van stroom als Anode Energie of Qurrent. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Zundert? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens vind je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie tref je de kosten per 12 maanden en de optionele welkomstbonus. Alles weten over contracten en tarieven? Op onze website blader je door alle info over stroom, gas en licht in Zundert.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €262

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Zundert? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Totaal
1 jaar Energiedirect.nl €190 €15,83 €1.627,45
3 jaar Energiedirect.nl €230 €6,39 €1.747,45
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.867,45

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Zundert”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Zundert:

 1. Eneco
 2. MAIN Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Zundert die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welke type tarief het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Eneco.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Zundert? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Zundert is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Aanbieders werken met speciale welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €284

 1. Ga na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw nieuwe aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Zundert zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Smilde.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt meteen de meest betaalbare maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Doorslaggevend: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Zundert


Zo vind je de goedkoopste energie in Zundert

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Zundert (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Contract wijzigen
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Termijnbedrag wijzigen
Sublieme acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Overstapservice
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Verbruik aanpassen
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Vriendelijke service
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Slimme meter
Behulpzame service
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Persoonlijk advies
Fikse welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Direct overstappen
Sublieme acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
1 jarig contract
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Persoonlijk advies
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Aangename service
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Zundert

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Zundert? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je binnen no-time de meest voordelige aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven voor jouw woning (Zundert). Een goedkope organisatie aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken IJlst.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Zundert.