Energie vergelijken Eesergroen Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €264


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Eesergroen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan aanbieders van stroom zoals UnitedConsumers of Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Eesergroen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Aansluitend selecteer je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder vergelijk je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website blader je door uitvoerige details over gas, stroom en licht in Eesergroen.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €195

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Eesergroen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Duur Leverancier Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar Engie €190 €15,83 €1.535,20
3 jaar Engie €340 €9,44 €1.655,20
5 jaar Engie €0 €0 €1.775,20

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Eesergroen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Eesergroen:

 1. Vandebron
 2. Engie
 3. UnitedConsumers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Eesergroen waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in het weekend en met feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Westland Infra.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Eesergroen? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Eesergroen is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen bieden je enorme welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €188

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwgekozen energieaanbieder regelt de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Eesergroen zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Drenthe. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Zwagerbosch.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt meteen de goedkoopste aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Tip: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Suggestie: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Eesergroen


Zo vind je de goedkoopste energie in Eesergroen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Eesergroen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Vaste & variabele prijzen
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Betalen in termijnen
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Nette klantenservice
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Goede medewerkers
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Nette service
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Gemakkelijk oversluiten
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Overstapservice
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
3 jaar vast of variabel
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Goede service
Goede welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Eesergroen

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Eesergroen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je gemakkelijk de goedkoopste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Borger-Odoorn). Een aantrekkelijke maatschappij ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Ommel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Borger-Odoorn.