Energie vergelijken Zwagerbosch Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Zwagerbosch? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende stroom maatschappijen als Eneco en Oxxio. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Zwagerbosch? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna check je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per leverancier ontdek je de prijs per jaar en de hoogte van de korting. Hulp nodig bij kiezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je praktische info over gas, stroom en licht in Zwagerbosch.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €278

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Zwagerbosch? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Korting/maand Totaal
1 jaar Oxxio €250 €20,83 €1.627,75
3 jaar Oxxio €290 €8,06 €1.747,75
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.867,75

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met deze pagina vergelijk je snel & zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Zwagerbosch”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Zwagerbosch:

 1. Clean Energy
 2. Greenchoice
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Zwagerbosch met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welk soort tarief het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Greenchoice.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Zwagerbosch? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Zwagerbosch zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders bieden namelijk fantastische welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €141

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw nieuwe aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Zwagerbosch zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Friesland. Na afloop van elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Soest.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt direct de meest betaalbare aanbieder voor jouw woning en verbruik. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Zwagerbosch


Overstappen naar de goedkoopste energie in Zwagerbosch

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Zwagerbosch (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Friesland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Sympatieke service
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Jaren actief
Termijnbedrag wijzigen
Sublieme acties

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Goede klantenservice
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Contract wijzigen
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Duidelijke voorwaarden
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

Slimme meter
Aangename service
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Overstaphulp
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Direct overstappen
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Vaste prijs gas
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Verbruik advies
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Eenvoudig afsluiten
Aanzienlijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Zwagerbosch

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Zwagerbosch? Met behulp van onze gas-vergelijker check je razendsnel de meest goedkope leverancier. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Kollumerland en Nieuwkruisland). Een passende maatschappij gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken IJzendoorn.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland.