Energie vergelijken Ommel Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €274


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Ommel? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk hierbij aan leveranciers van stroom zoals Anode Energie en Qurrent. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Ommel? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna check je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke organisatie tref je de prijs per jaar en de hoogte van de welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Hier vind je handige info over gas, stroom en licht in Ommel.

Alle organisaties

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €178

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Ommel? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €130 €10,83 €1.582,90
3 jaar Energiedirect.nl €280 €7,78 €1.702,90
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.822,90

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van onze tool vergelijk je razendsnel en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Ommel”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Ommel:

 1. De Vastelastenbond
 2. HVC
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Ommel met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van de energie tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder Greenchoice.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Ommel? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Ommel zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen hanteren doorgaans hoge welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €184

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aanstaande leverancier regelt de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Ommel zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in IJzendoorn.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt direct de voordeligste leverancier voor jouw situatie. Cruciaal: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Ommel


Ontdek de goedkoopste energie in Ommel

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu meteen de goedkoopste stroom in Ommel (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Nette klantenservice
Mooie welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Verbruik advies
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Nette klantenservice
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Online verbruik inzien
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Sympatieke service
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Verbruik advies
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Vaste & variabele prijzen
Goede aanbieding

logo engie

Engie

Helemaal groen
Flexibele stroomprijs
Fikse aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Vaste & variabele prijzen
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
2 jarig contract
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Ommel

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas wordt verbruikt om het in huis warm te maken, om te douchen en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Ommel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij moeiteloos de aantrekkelijkste aanbieder. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Asten). Een aantrekkelijke gasmaatschappij ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Aldtsjerk.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Asten.