Energie vergelijken Eeserveen Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Eeserveen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk hierbij aan stroommaatschappijen zoals Clean Energy en Vattenfall. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Eeserveen? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna check je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker check je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstpremie. Advies nodig? Via deze website lees je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Eeserveen.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €277

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Eeserveen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €200 €16,67 €1.535,25
3 jaar Energiedirect.nl €350 €9,72 €1.655,25
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.775,25

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Middels onze tool vergelijk je snel & soepel alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Eeserveen”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Eeserveen:

 1. Eneco
 2. Innova Energie
 3. UnitedConsumers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Eeserveen die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Endinet Groep.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Eeserveen? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Eeserveen is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie binnen jouw contract veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders stunten met hoge welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €242

 1. Pluis uit hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Eeserveen zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Zwammerdam.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt meteen de meest aantrekkelijke leverancier die past bij jouw situatie. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Eeserveen


Zo vind je de goedkoopste energie in Eeserveen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Eeserveen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Drenthe)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
3 jarig contract
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Maandelijks bijstellen
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Nette service
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Termijnbedrag wijzigen
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Gemakkelijk oversluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Direct overstappen
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
3 jaar vast of variabel
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Behulpzame service
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Goede service
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Verschillende contracten
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Eeserveen

Gasverbruik bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Eeserveen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je nu de meest voordelige gasmaatschappij. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Borger-Odoorn). Een interessante partij gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Ommen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Borger-Odoorn.