Energie vergelijken Eethen Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Eethen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan erkende aanbieders van stroom zoals bijv. Vandebron of HVC. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Eethen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vind je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder check je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze pagina check je handige info over stroom, gas en licht in Eethen.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €260

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Eethen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Vattenfall €230 €19,17 €1.535,40
3 jaar Vattenfall €380 €10,56 €1.655,40
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.775,40

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je gauw en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Eethen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Eethen:

 1. Clean Energy
 2. HVC
 3. Vattenfall

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Eethen waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw energie op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Coteq Netbeheer.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Eethen? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Eethen zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders hanteren interessante welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €235

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je toekomstige aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Eethen zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Zwartemeer.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest aantrekkelijke stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Interessant: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Eethen


Stap over naar de goedkoopste energie in Eethen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Eethen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Maandelijks bijstellen
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
2 jarig contract
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
3 jarig contract
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Maandelijks bijstellen
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Verbruik advies
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Variabele gasprijzen
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Charmante service
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Aangename service
Flinke welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Online account
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Eethen

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Eethen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je binnen no-time de meest voordelige leverancier. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gasprijzen uit de regio (Aalburg). Een betaalbare aanbieder achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Onna.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Aalburg.