Energie vergelijken Egmond aan den Hoef Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €262


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Egmond aan den Hoef? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld Eneco of Qwint. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Egmond aan den Hoef? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, schat jouw verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Daarna selecteer je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van elke maatschappij check je de kosten per 12 maanden en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website check je rijke informatie over stroom, gas en licht in Egmond aan den Hoef.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €264

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan kortstondige contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Egmond aan den Hoef? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Green Choice .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand Totaal
1 jaar Green Choice €140 €11,67 €1.535,70
3 jaar Green Choice €120 €3,33 €1.655,70
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.775,70

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van de vergelijker vergelijk je gauw en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Egmond aan den Hoef”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Egmond aan den Hoef:

 1. Vandebron
 2. Leon Zeewolde
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Egmond aan den Hoef die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van de energie op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder DELTA.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Egmond aan den Hoef? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Egmond aan den Hoef zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie binnen jouw contract wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen bieden namelijk formidabele welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €171

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jouw “nieuwe” energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Egmond aan den Hoef zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Zwijndrecht.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt nu de voordeligste energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Egmond aan den Hoef


Ontdek de goedkoopste energie in Egmond aan den Hoef

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Egmond aan den Hoef (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
2 jaar vast of variabel
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Behulpzame service
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Snel af te sluiten
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Contract wijzigen
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Betalen in termijnen
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Tussentijds aanpassen
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Maandelijks bijstellen
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

ENGIE app
Eenvoudig afsluiten
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Flexibele gasprijs
Concurrerende acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Persoonlijk advies
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Egmond aan den Hoef

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, om te douchen en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Egmond aan den Hoef? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je snel de meest betaalbare aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de goedkoopste gastarievenuit de regio (Bergen (NH.)). Een voordelige gas leverancier achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Oost-Graftdijk.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Bergen (NH.).