Energie vergelijken Einighausen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €286


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Einighausen? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals bijv. Budget Energie en Leon Zeewolde. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Einighausen? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Daarna selecteer je de looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna check je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Hier vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Einighausen.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €219

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Einighausen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Vattenfall .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €200 €16,67 €1.536,00
3 jaar Vattenfall €180 €5,00 €1.656,00
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.776,00

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Einighausen”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Einighausen:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Einighausen die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het beste is, verschilt per situatie.

Consumeer je relatief veel van de energie tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Essent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Einighausen? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Einighausen zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders bieden vaak interessante welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €141

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie toekomstige energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Einighausen zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Zuid-Holland.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de meest aantrekkelijke maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Interessant: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Einighausen


Zo vind je de goedkoopste energie in Einighausen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Einighausen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Verschillende contracten
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Goede medewerkers
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Maandelijks bijstellen
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Maandelijks bijstellen
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Vaste prijs stroom
Hoge aanbieding

logo engie

Engie

100% duurzaam
Variabele stroomprijzen
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Snel overstappen
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Verbruik advies
Fikse welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Goede medewerkers
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Einighausen

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Einighausen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je moeiteloos de meest betaalbare aanbieder. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Sittard-Geleen). Een voordelige leverancier aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Oosterbierum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Sittard-Geleen.