Energie vergelijken Eldersloo Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €274


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Eldersloo? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Gerespecteerde organisaties zijn stroomaanbieders als E.ON of Qwint. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Eldersloo? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Hierna bepaal je de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens check je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie ontdek je de prijs per jaar en de aantrekkelijke welkomstpremie. Is het onbekend voor jou? Via deze pagina check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Eldersloo.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €178

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: langetermijncontracten zijn gepeperder dan kortdurende prijsafspraken. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Eldersloo? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Oxxio €240 €20 €1.536,20
3 jaar Oxxio €220 €6,11 €1.656,20
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.776,20

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via onze tool vergelijk je rap en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Eldersloo”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Eldersloo:

 1. Eneco
 2. Fenor
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Eldersloo waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij HVC.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Eldersloo? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Eldersloo zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers geven namelijk verrassende welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €151

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw toekomstige maatschappij regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Eldersloo zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Drenthe. Elke 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Overijssel.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest aantrekkelijke aanbieder voor jouw situatie. Suggestie: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Eldersloo


Vind de goedkoopste energie in Eldersloo

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu razendsnel de goedkoopste stroom in Eldersloo (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Persoonlijke service
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Slim besparen
Termijnbedrag wijzigen
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Verbruik aanpassen
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Goede medewerkers
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Persoonlijke service
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Overstaphulp
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Vaste prijs stroom
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Snel af te sluiten
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Betalen in termijnen
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Goede service
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Eldersloo

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Eldersloo? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij binnen een paar seconden de meest voordelige aanbieder. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Aa en Hunze). Een aantrekkelijke leverancier kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Oosterhout.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Aa en Hunze.